Garden AMPANS, un projecte de la fundació AMPANS, som un centre de jardineria compromès amb les persones i amb el territori.

Un equip multidisciplinari especialitzat format per enginyers agrònoms, tècnics en jardineria, dissenyadors, floristes i operaris, us oferiran el millor assessorament. 

Al Garden AMPANS hi trobareu les últimes tendències, productes i serveis de qualitat, amb propostes alternatives úniques i diferenciades en plantes, horticultura, mobles de jardí, decoració, barbacoes, subministrament d’eines i productes, muntatges, regs, fertilització, etc.

El que fa especial el nostre centre de jardineria són les persones que hi treballen tenint cura de les plantes i de l’atenció al client. A AMPANS formem a professionals en serveis específics de jardineria, medi ambient, agricultura i floristeria. Molts d’ells troben feina al Garden, que funciona com a Centre Especial de Treball garantint la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, així com de persones en risc d’exclusió social.