Aconsegueix un toc nadalenc natural amb les plantes d'interior, i pren unes poques precaucions per tenir-les en perfecte estat.

   Quan s’acosta el Nadal, els avets, les ponsèties i la decoració nadalenca prenen tot el protagonisme, però aquí us parlarem d’algunes plantes que us ajudaran a donar un toc nadalenc diferent a casa vostra: l’anthurium, la begònia i les phalaenopsis.

   Per començar, l'anthurium, que amb una bona ubicació i bones cures s'aconsegueix que floreixi durant tot l'any! I això és el millor perquè quan floreix apareixen les seves espectaculars espates (recorda, les fulles vermelles són fulles modificades, no flors) de color vermell brillant, que donaran aquest toc decoratiu ideal en aquesta època. Només els has de mantenir humits, tant en el substrat com en l'ambient. És clar que, amb la calefacció... El millor és polvoritzar les fulles sovint amb aigua per tenir-lo content i brillant.

 

   La varietat de textures i de colors de les begònies és un altre gran avantatge amb què jugar si vols decorar les festes amb plantes. Barreja una col·lecció de diferents varietats combinant per exemple la begònia rex, les fulles de la qual són com petites obres d'art, amb algunes begònies elatior, entre les quals hi ha una àmplia gamma de colors de flors per triar. Amb això, pots crear un glamurós minijardí que, combinat amb una bona elecció de testos i cobretestos et pot proporcionar un racó d'allò més nadalenc. I per cuidar-les, un ambient humit, molta llum sense sol directe i eliminar les flors i fulles pansides quan les vegis.

   Les phalaenopsis són les espècies d'orquídies més populars. Les seves flors, de mida mitjana i planes, són originàriament blanques o rosades, encara que existeixen híbrids de gran varietat de colors i fins i tot amb petites pigues. La seva bellesa i elegància és indiscutible i s'ha guanyat a pols la seva presència a qualsevol casa. Però cal recordar que és originària del sud-est asiàtic, i que per això necessita temperatures suaus i ambients humits, ventilats i lluminosos, encara que han d'estar allunyades del sol directe.

   Vine al teu centre Jardinarium i trobaràs milers d'idees més per a un Nadal diferent i natural.