No creus que un amor tan viu com el d'una mare es mereix una planta viva? Tria la teva!

El 2 de maig és el Dia de la Mare, hi ha una molt bona manera de demostrar-li que el teu amor per ella segueix tan viu com sempre: regalar-li una planta de flor. Una planta que cada dia li recordarà quant la vols mentre embelleix la seva casa. Enguany hem preparat algunes varietats perquè et llueixis.

Comencem amb les begonias, a les quals ja saps que els agrada l'ombra, com a bona planta tropical que és. Hi ha molts tipus de begonia, però nosaltres hem triat alguns de colors variats perquè trobis el que més li agrada a la teva mare.

També tenim una varietat de hortensias que combina la intensitat del seu color amb tons verds, donant-li un toc més subtil i natural.

Si la teva mare disposa d'espai en l'exterior, una bona opció poden ser les trepadores dipladenias. Les seves espectaculars flors rosades o vermelles li donaran un romàntic toc. Però que no li doni massa sol!

I, finalment, també hem triat enguany alguns hibiscos. Els seus grans i belles flors ens van robar el cor, com robaran el de la teva mare.