Som un dels vivers d´oliveres que major varietat presenta. Especialistes en la compra i la venda d´oliveres, atenem tant a majoristes com a minoristes tractant de donar-li sempre el millor servei possible.

Iberplant Jardineria i Vivers, S.L., disposa d´un viver d´oliveres on posem a l´abast dels nostres clients tota una extensa gamma de varietats i mesures de l´olivera entre les quals, amb seguretat, donarà amb la que s´ajusta a les seves necessitats.

Amb més de 25 anys en la producció i la venda d´oliveres, tot el nostre equip d´experts treballa posant els seus esforços en assolir la producció d´oliveres de varietats com les oliveres Arberquines I-18, Empeltre, Picual, entre unes altres, les quals són obtingudes emprant un sistema de micronebulización amb estanquilla.

Tota la producció té lloc en els nostres vivers d´oliveres, una àmplia extensió de terreny en la qual oferim, a més de la venda i la compra d´oliveres, programes d´abonaments, tractaments fitosanitaris, tractaments amb herbicides, programes de reg, a més de l´assessorament expert de tot l´equip.

L´activitat d´Iberplant Jardineria i Vivers, S.L. en la compra i venda d´oliveres va dirigida tant a majoristes com a minoristes. Així mateix, des dels nostres vivers d´oliveres ens ocupem del transport dels mateixos allí on el client desitgi tant dintre de la Península com a tota Europa.

Comptar amb els nostres especialistes en la venda i la compra d´oliveres és una aposta segura. Iberplant Jardineria i Vivers, S.L. és una empresa de jardineria que li brinda la màxima qualitat i el millor servei al millor preu dintre del seu sector.