Benvinguts a Iberplant Jardineria i Vivers SL, una empresa dedicada a la venda d´oliveres i oliveres Macrobonsai©, i la nostra especialitat la venda d´Arbequina clon I-18 i la producció d´oliveres Macrobonsai©.

A Iberplant Jardineria i Vivers, S.L. dediquem la nostra activitat a la producció i venda d´oliveres Macrobonsai© i la compra d´oliveres, tant per a producció com amb caràcter ornamental.

Des dels nostres vivers principalment produïm oliveres Arbequina clon I-18, Empeltre, Picual i altres varietats, totes elles obtingudes a partir d´un sistema de micronebulització amb estaqueta.

La nostra experiència en la producció i venda d´oliveres i oliveres Macrobonsai© és de més de 25 anys en el camp. La producció es realitza des de principi a fi en els nostres vivers d´oliveres ubicats a la ciutat d´Amposta, al sud de la província de Tarragona al delta de l´Ebre

Oferim assessorament gratuït pre i postvenda i també per al tema de collita mecànica sense cap compromís.

Iberplant Jardineria i Vivers SL, lloc per excel·lència en la venda d´oliveres Macrobonsai© i la compra d´oliveres Arbequina a Tarragona, compta amb servei de transport que portarà les seves comandes a qualsevol lloc de la Península i tot Europa sense cap problema.

Així mateix, i juntament amb la venda d´oliveres, també produïm oliveres centenàries i mil.lenàries a l´estil bonsai, les anomenades oliveres Macrobonsai©. Aquests oliveres Macrobonsai© són de creació pròpia i fa més de 10 anys que els estem produint, tenint gran acceptació en el mercat nacional i internacional. Són exemplars d´oliveres únics amb certificat d´origen i carnet identificatiu.

A la mateixa ciutat d´Amposta també disposem d´un gran Garden Center dedicat a la venda d´oliveres Macrobonsai© i oliveres Arbequina, així com molts més productes relacionats amb el món de la jardineria i decoració.