119.95 € PVP (IVA inclòs)

El portamànegues RollUp XL amb piqueta fa que regar un gran jardí sigui agradable i simple.

Vostè fixa l'emmagatzematge de mànega compacte en qualsevol zona del jardí  i el connecta a l'aixeta amb una mànega de connexió. Gràcies a la mànega i la caixa de mànega giratòria de 360 °, regar les seves plantes és un plaer i no una tasca. El rodet de mànega segueix la seva adreça de moviment i evita que la mànega es doblegui o s'embulli. Una vegada que hagi extret la mànega a la longitud desitjada per al reg, els punts de bloqueig particularment curts agarren i fixen automàticament la mànega tan aviat com es deté. En tirar lleugerament de l'extrem de la mànega, el mecanisme de bloqueig s'allibera i un ressort d'acer integrat enrotlla la mànega de jardí estesa de forma totalment automàtica, de confiança i uniforme per a vostè.

Gràcies a la innovadora tecnologia RollControl, la retracció és particularment segura i controlada. La guia de mànega integrada assegura que la mànega s'enrotlli de manera ordenada i uniforme, sense embullar-se.

Les connexions de l'aixeta i la mànega de la caixa de la mànega formen part del sistema original GARDENA, per la qual cosa pot connectar altres accessoris de reg GARDENA en qualsevol moment.

El material d'alta qualitat és resistent als raigs UV i a les gelades, està protegit dels danys causats per la intempèrie i, per tant, es pot utilitzar durant tot l'any. A més, l'emmagatzematge de la mànega està assegurat amb un dispositiu antirobatori. 

GARDENA ofereix una garantia de cinc anys per a l'emmagatzematge de mànegues d'alta qualitat. El reg que sempre està llest per a l'acció, amb la caixa per a mànega RollUp.