Decora amb tons neutres i suaus i, sobretot, amb elements naturals. Perquè les plantes verdes i les plantes de flor combinen amb tot dins de casa.

Aquesta tardor es consolida la tendència dels colors neutres com el gris, el beix, els verds i els roses suaus, els blancs i, per donar-li un toc d'atreviment, introduïm el color vermell. Són tonalitats que conviden a la relaxació, a la serenitat, escenaris sense estridències però que podem personalitzar i donar-los un toc molt personal. Es tracta d'un estil molt personal on prenen protagonisme els materials orgànics com la fusta, el bambú o el vidre. Les fibres vegetals com el vímet, la ràfia, la corda, el jute, el cotó… Materials sostenibles que troben la màxima expressió barrejats amb plantes naturals, aptes per a l'interior de la llar. És el moment de mirar cap a dins i decorar aquests espais que seran els protagonistes de casa nostra durant els propers mesos. Combina cistelles, fanals, espelmes, coixins, mantes, catifes i molts altres objectes, que trobaràs als centres Jardinarium, amb spathiphyllum, monstera, fastsia, kentia, areca, photos, ficus, drazenes, iucques… I una infinitat de plantes verdes, sense oblidar les crasses i els cactus, tot ben coordinat aportarà pau i benestar.

Si prefereixes un toc sofisticat als ambients interiors, afegeix a la decoració la brillantor del vidre en gerros, cobremacetes, porta espelmes… i també del metall en una gran varietat d'objectes, però sempre amb tonalitats molt tènues com, per exemple, el color xampany metal·litzat.