Les trampes de nova generació atraients de mosquits, de la gamma Biogents, són la millor protecció per a aquest estiu. Un 85% més d?eficàcia.

Els mosquits són molt molestos, especialment els anomenats mosquits tigre, la picada dels quals és dolorosa i desagradable, i poden arribar a arruïnar-nos un fantàstic sopar a l'aire lliure. La proliferació de mosquits s'incrementa amb l'arribada de la calor i la humitat fins a convertir-se en una autèntica plaga. Amb el bon temps passem més temps a l'aire lliure, al jardí, balcó o terrassa, cosa que ens exposa encara més a les picades dels mosquits.

Els mosquits tigre estan, des de fa alguns anys, totalment assentats a Europa i continuen introduint-se ràpidament en altres parts del món, per això ens hem de preparar per combatre'ls i evitar que s'interposin en els nostres plans estiuencs.

Què atrau els mosquits tigre?

Els mosquits volen contra els corrents d'aire atrets per l'olor corporal, la calor, la humitat i el núvol de CO2. També se senten atrets pels colors foscos.

 

Les trampes atraients de mosquits Biogents.

  

Basant-se en aquestes premisses, estudiades i demostrades científicament,  BIOGENTS ha desenvolupat unes trampes atraients de mosquits molt eficaces, fins i tot contra els odiats mosquits tigre. Aquests paranys generen un corrent d'aire, mitjançant un ventilador incorporat, que atrau els mosquits. A més, dispersa una aroma que imita l'olor corporal humana, tenint l'opció d´agegir el kit de CO2 que potencia l´efecte atraient per els mosquits.

Protecció per a interior i exterior 360 º

Les trampes per a mosquits BIOGENTS no contenen insecticides i són totalment segures per a persones i animals. La seva eficàcia ha estat provada científicament i proporcionen un 85% més de protecció contra picades que un antimosquits tradicional. És una solució sostenible que es presenta en diferents formats, segons la utilitat. Així trobem un format per a l'exterior, un format per a interiors, terrasses i balcons coberts, i un format molt complet específic per a la captura de mosquits femella, que són els que ponen els ous, de manera que prevé futures plagues d'aquests insectes indesitjables. La combinació d'aquests 3 dispositius assegura una eficàcia 360 º, dins i fora de casa.