A Jardinarium tenim preparades un munt de propostes diferents perquè aquestes festes et sigui més fàcil decorar la casa al teu gust.

Sabem que el que més t’agrada és donar el teu propi toc personal a tot el que fas, i per descomptat també a la decoració de la teva llar en uns dies tan especials com les festes de Nadal. Per aquesta raó en els nostres centres Jardinarium sempre tenim a punt els espais especials on ensenyarte els estils decoratius que són tendència del moment. I saps què? Aquest any segur que trobes el teu perquè n’hi ha un munt per triar!

Tria entre un estil inspirat en un refugi de muntanya, o un altre que et trasllada al viu espectacle de color d’una festa de màscares. O converteix casa teva en una esfera celeste per passar tot el dia sota les estrelles. Potser prefereixes crear el teu màgic bosc rosat, o potser ets més de viure les festes amb un glamour salvatge i provocador. És clar que també és possible que siguis dels que s’inclinen per envoltar-se dels diferents aromes que ens regala la natura, o que siguis dels que volen un acollidor ambient tipus escandinau on passar les festes fornejant galetes... O fins i tot pot ser que t’agradi la Nadal més clàssic de tots, el de vermells, verds i daurats.

Sigui quin sigui el teu estil, segur que el trobes a Jardinarium. I recorda: el secret es troba en els detalls! Bé, en això, i en envoltar-te de la gent a qui estimes per passar junts un molt bon Nadal.