Ha arribat l’hora de sortir allà fora i gaudir. Gaudir de l’aire lliure, del sol, de l'agradable temperatura que ja ens acompanya tot el dia. I, per suposat, ja es hora de trucar els teus amics i organitzar una bona festa al jardí. No tens jardí? Doncs a la terrassa. O al balcó, és igual. El que importa és començar a gaudir del bon temps amb aquells a qui més estimes.

En aquest segon número del "Jardinarium News" et parlarem de tot el que necessites per treure tot el profit a aquests agradables dies a l'exterior: des de les plantes que ho omplen tot amb els seus colors, fins als mobles que combinen millor amb el teu espai, passant pels estils de decoració que estan de moda aquesta temporada i pels tipus de barbacoes que existeixen perquè demostris a tots qui és l'autèntic rei de les hamburgueses. Ah, i també et proposem diferents maneres de lliurar-te d'una de les més molestes visites d'aquestes dates: els mosquits.

Però recorda sempre que el més important és que siguis feliç, que gaudeixis amb tot allò que fas. Perquè si el que t'agrada és entretenir-te escollint una flor per a un racó de casa teva, o passar una bona estona cuidant el teu jardí, o donar voltes a com quedarà millor la decoració de la teva terrassa per aquella festa nocturna, fes-ho! Fes allò que et fa feliç. Nosaltres, a Jardinarium, farem el que sigui per posar-t'ho fàcil i ajudar-te en tot allò que necessitis.